De waarde van goede bedrijfskleding

Werkkleding[clearboth] Of je bedrijf goed loopt of niet, hangt van meerdere factoren af. Zo moet je een goed bedrijfsplan hebben, voldoende middelen om te investeren en er moet een markt zijn voor de dienst die je levert. Een andere belangrijke factor voor het succes van je bedrijf is je bedrijfskleding. Want met goede werkkleding kom je professioneel voor de dag. En dat straalt vertrouwen uit naar de klant.

De definitie van goede bedrijfskleding is natuurlijk afhankelijk van het werk dat je doet. Een schilder stelt nu eenmaal andere eisen aan zijn beroepskleding dan iemand die voornamelijk achter het bureau zit. Toch is er een aantal eigenschappen waar alle beroepskleding aan zou moeten voldoen.

Het moet comfortabel zitten

Welk beroep je ook uitoefent, werkkleding moet altijd comfortabel zitten. Knellende, schurende broeken of een stof die niet lekker aanvoelt, kan je werkvreugde- en kwaliteit enorm beïnvloeden. Zorg er bij het kopen van beroepskleding dus voor dat je het goed past en probeer verschillende maten. Dan weet je zeker dat je met de juiste, goed zittende kleding aan het werk kunt.

Sommige beroepen hebben daarnaast te maken met bepaalde veiligheidseisen. Denk dan bijvoorbeeld aan veiligheidsschoenen die waterdicht zijn of een stalen neus hebben, broeken met versterkte kniestukken of een overall die je volledige lichaam beschermt.

Een goede tip: Engelbert-Strauss.be

Wanneer je bij een professionele kledingverkoper te rade gaat, zal je een gedegen advies krijgen over de eisen waar de kleding in jouw beroepstak aan moet voldoen. In eerder verschenen artikel heb je al kunnen lezen over de Nederlandse webwinkel van Engelbert-Strauss, waar je terecht kunt voor bedrijfskleding in bijna iedere beroepstak. Maar wist je dat je nu ook vanuit België online kleding kunt bestellen bij Engelbert-Strauss? Deze webwinkel voor België biedt hetzelfde assortiment als de Nederlandse webshop, zodat je ook in België gepast gekleed bij de klant voor de dag zult komen.